Waar let je op als je een online dating profiel aanmaakt?

Het allerbelangrijkste is dat je eerlijk bent in je profiel. Als je echt een partner wil vinden dan start je de relatie best niet met een leugen! Veel mensen liegen over kleine zaken of voegen foto’s toe van toen ze jong waren. Dit wil je dus niet doen. Je wilt immers iemand vinden die jou wilt voor jou en niet voor een leugen niet?

Klink zo blij als je kan. Je wil mensen duidelijk maken dat je probeert een positieve dating ervaring te hebben. Start met iets zoals : “Ik kijk er erg naar uit om online te daten. Het lijkt me een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten” Als je enige negativiteit in je profiel zet dan zullen mensen zich afvragen wat je er eigenlijk komt doen.

Zet een goede foto in je profiel. Lees hier onze tips om een goede foto te kiezen.

Probeer je profiel anders te maken dan alle andere. Je moet er uitschieten. Wees jezelf. Je houdt van bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld films, boeken of muziek. Praat hierover en beschrijf wat je er leuk aan vindt en waarom. Geef duidelijke info over wie je bent maar draaf niet door.

Beschrijf ook duidelijk de persoon waar je naar op zoek bent. Je wil niet dat iedereen op je profiel reageert, je wil dat de juiste persoon erop reageert! Enkele tips : geef een leeftijdscategorie op, info over uiterlijk, persoonlijkheid. Wil je iemand die grappig is, iemand die goed kan luisteren, geschoren gezicht, baard, lang/kort haar, enz …  Je moet niet bang zijn dat iemand hier aanstoot aan zal nemen, je weet gewoon wat je wil.

Je kan ook naar profielen van andere mensen kijken en dingen die je goed vind in je eigen tekst incorporeren. Gebruik echter geen flauwe openingszinnen. Probeer uniek te zijn en niet zoals iedereen.

Vorig artikel : Hoe een goede foto te kiezen voor je profielVolgend artikel : Online op zoek naar liefde: de 4 voordelen van online daten
Lees vorig artikelLees volgend artikel