Hoe een goede foto te kiezen voor je profiel

Als je succes wil hebben met een online dating website dan begint alles met het aanmaken van een goed profiel. Dit is de eerste indruk die je op potentiele partners maakt dus het is belangrijk dat je hier aandacht aan spendeert.Een groot deel van je online profiel is je foto. Op de meeste datingsites mag of moet je 1 of meerdere foto’s op je profiel plaatsen. Hieronder vind je enkele suggesties over wat voor foto’s het beste werken :
 

  • Gebruik geen oude foto. Je zag er misschien wel jonger en mooier uit, maar wat zal een potentiele partner zeggen als hij/zij je voor het eerst ziet?
  • Zorg ervoor dat alleen jij op de foto staat. Gebruik dus zeker geen groepsfoto’s. Je wil niet dat men moet zoeken wie je bent in de foto. Wat als iemand je vriend/vriendin knapper vind?
  • Poseer niet met een huisdier. Dit lijkt misschien een goed idee om te tonen hoe vriendelijk of lief je wel niet bent maar eigenlijk geeft dit de indruk dat je TE hard probeert.
  • Zorg dat jij het aandachtspunt bent in de foto.
  • Zorg dat je mooi maar casual gekleed bent op de foto. Foto’s van halfnaakte mannen/vrouwen worden misschien wel veel bekeken op de site maar is dit echt het imago dat je wil hebben?
  • Gebruik photoshop enkel om “rode oogjes” te verwijderen.
  • Denk na over je gezichtsuitdrukking. Hou het rustig. Een zachte lach of grinnik werkt het beste.

Als je deze tips volgt dan ben je goed op weg om een super-profiel op te bouwen. Denk eraan : Een foto zegt meer dan duizend woorden dus zorg ervoor dat je foto de juiste zaken zegt over jezelf.

Vorig artikel : De drie Mythen van Online daten ontmanteldVolgend artikel : Online op zoek naar liefde: de 4 voordelen van online daten
Lees vorig artikelLees volgend artikel